Relaxfauteuil

OptiZIT heeft een grote collectie relaxfauteuils van o.a. Stressless, Himolla en de Toekomst. Relaxfauteuils zijn volledig te personaliseren met een grote collectie stoffen en leder bekledingen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem een kijkje op onze collectiepagina en bepaal welke relaxfauteuil u het beste past en welke functionaliteiten u wenst. In onze showroom vertellen we u graag meer over alle mogelijkheden.

Relaxbanken

Onze unieke collectie aan relaxbanken is te bewonderen in onze showroom. Onze relaxbanken zijn binnen een handomdraai om te zetten van een gewone bank naar een relaxbank. Kiest u voor een handverstelbare bank of gaat uw voorkeur naar een elektrisch verstelbare relaxbank? Personaliseer onze relaxbanken door te kiezen voor de stof en kleur die het meest aansluit bij uw wensen. We vertellen u graag meer over de diverse opties. Maak een afspraak met onze ervaren medewerkers en zij zullen u helpen.

Eetkamerstoelen

Dineren of werken kan in comfort en stijl met onze collectie aan eetkamerstoelen. Er zijn talloze mogelijkheden variërend in stijl, materiaal, ontwerp en functionaliteit. Ook verstelbare eetkamerstoelen vindt u in onze collectie. Stel uw perfecte eetkamerstoelen samen in onze showroom en krijg advies over zithoogtes en de mogelijkheden tijdens een afspraak.

Tafels

Maak de eetkamer compleet met een stijlvolle tafel. Bekijk het assortiment in onze showroom en krijg een beeld van de mogelijkheden in combinatie met onze eetkamerstoelen. We vertellen u graag meer over de opties.

logo review

“Snelle levering en bijzonder
vriendelijk geholpen.”