Relaxfauteuils

Een relaxfauteuil van OptiZIT wordt volledig voor u samengesteld. Dit is belangrijk aangezien u op veel momenten van de dag gebruik maakt van de moderne relaxfauteuil om lekker te kunnen ontspannen. OptiZIT heeft een uitgebreide en innovatieve collectie relaxfauteuils met veel verschillende designs. Wilt u een fauteuil voor optimale ontspanning zoals een Stressless fauteuil, of meer een luxe relaxfauteuil met een wat meer traditionele vorm voor behaaglijk zitcomfort zoals de Cumulus collectie? Alles is mogelijk.

Diverse opties voor onze relaxfauteuils

Ontdek onze moderne relaxfauteuils met uitgebreide verstelmogelijkheden en comfortopties, waaronder een verstelbare voetenbank, rugleuning en nekondersteuning. Onze relaxfauteuils met voetensteun bieden het ultieme comfort voor een luxe ervaring. Ontwerp uw eigen relaxfauteuil op maat en geniet van persoonlijke luxe en ontspanning.

De ultieme relaxfauteuils met voetenbank

Bij OptiZit komen comfort en ontspanning samen in onze exclusieve collectie relaxfauteuils met voetenbank. Wanneer u kiest voor OptiZit, kiest u voor een transformatie van uw woonruimte tot een oase van comfort en luxe. Ontdek vandaag nog onze designfauteuil met voetenbank en ervaar de ultieme ontspanning waar u naar verlangt. Kies voor onze Stressless Urban collectie of Stressless collectie voor een relaxfauteuil met voetenbank.

Waarom kiezen voor een elektrische relaxfauteuil?

De elektrische relaxfauteuils van OptiZit zijn speciaal ontworpen voor ongeëvenaarde luxe en comfort. Hier zijn enkele redenen waarom u zou moeten kiezen voor één van onze elektrische relaxfauteuils van OptiZit:

  1. Moeiteloos ontspannen. Met een druk op de knop door verstelbare voetenbank, rugleuningen en hoofdsteunen bieden een gepersonaliseerde ervaring die past bij uw voorkeuren.
  2. Maatwerk. Onze elektrische relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en kleuren, zodat u de perfecte fauteuil kunt kiezen die past bij uw smaak en interieur.
  3. Duurzaamheid en Kwaliteit. Onze elektrische relaxfauteuils zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, waardoor ze langdurige comfort en betrouwbaarheid bieden. U kunt vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van onze meubelstukken voor jarenlang plezier.
  4. Technologische Innovatie. Wij streven voortdurend naar innovatie en integreren de nieuwste technologische ontwikkelingen in onze elektrische relaxfauteuils. Van onze relaxfauteuil met massage tot USB-oplaadpoorten, onze fauteuils zijn ontworpen om aan al uw comfortbehoeften te voldoen.

Voor hulp kunt u altijd contact met ons opnemen.

Elektrisch of liever een hand verstelbaar lounge stoel?

Het aanpassen van een stoel kan elektrisch of met de hand gebeuren. Welke optie het beste bij u past, ligt volledig aan uw wensen. Een voordeel van een elektrisch verstelbare stoel is het gebruiksgemak. Een stoel die met de hand te verstellen is, heeft als voordeel dat er geen elektriciteit vereist is. Tijdens een showroomafspraak nemen we graag de tijd om u hier meer over te vertellen.

Voorbeelden van elektrisch verstelbare stoelen zijn: Twice, The Base Line, Senator, S-lounger, Relax4U, Magic4U, Fabulous5, EasySwing en Cumulus.
Voorbeelden van hand verstelbare stoelen: Stressless en Urban Stressless.

Voordelen van een moderne relaxfauteuil van OptiZit

  • Stijlvolle design relaxstoel. Onze moderne relaxfauteuils zijn niet alleen ontworpen voor comfort, maar ook voor stijl. Met strakke lijnen, eigentijdse vormen en hoogwaardige afwerkingen.
  • Ruimtebesparend Ontwerp. Of u nu in een ruim appartement of een gezellige woning woont, onze moderne relaxfauteuils zijn ontworpen met een ruimtebesparend ontwerp in gedachten.

Ervaar de luxe relaxfauteuils in onze showroom

Onze collectie luxe stoelen, waaronder onze perfecte relaxfauteuils, zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren. Zo kunt u uw ideale relaxfauteuil volledig aanpassen naar uw wensen en smaak. In onze showroom is het mogelijk om een groot deel van de collectie, inclusief de comfortabele relaxfauteuils, te bewonderen en te proberen. We nodigen u graag uit om vrijblijvend langs te komen en uw relaxfauteuil op maat te kopen.