Woonwinkel Hendrik-Ido-Ambacht

De woonwinkel van OptiZIT in Hendrik-Ido-Ambacht is ook wel de zitshowroom van Zuid-Holland. Bij ons vindt u verschillende zitmeubelen waar u heerlijk in kunt relaxen. We bieden een breed assortiment van mogelijkheden.

In de zitshowroom bieden wij de mogelijkheid om de verschillende stoffen te voelen en het zitcomfort te ervaren. Hierdoor bent u verzekerd van een goede aankoop. Kom langs in onze relaxzitmeubelshowroom, wij leggen u graag alles uit over de verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van uw relaxmeubel.

Meer dan 100 showroomopstellingen met in totaal 500m2 vol inspiratie

Relaxfauteuils, relaxbanken, tafels en eetkamerstoelen

Premium dealer van: Stressless, Himolla, Wima & De Toekomst

Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Alle maten modelseries live testen

Naar wens komen wij ook aan huis

Relaxzitmeubels in de showroom

De showroom van OptiZIT is ingericht met verschillende relaxzitmeubels, zoals relaxfauteuils. Naast de verschillende relaxzitmeubelen hebben we ook een assortiment met eettafels. In onze showroom staan de verschillende meubelen tentoongesteld. Hierdoor kunt u zelf ervaren en zien welke fauteuil het beste past in uw interieur, maar ook bij uw persoonlijke voorkeuren. In de winkel helpt een ervaren adviseur u bij het samenstellen van uw persoonlijke fauteuil. Veel van onze fauteuils zijn namelijk uit te breiden met verschillende extra mogelijkheden.

Wij zijn officiële dealers van verschillende meubelmerken, waaronder:

  • Himolla
  • De Toekomst
  • Stressless

Alle meubels zijn volledig nieuw te verkrijgen. Daarnaast bieden wij ook de optie aan voor showroommodellen. Deze zitmeubelen zijn snel leverbaar en leuk afgeprijsd.

Persoonlijk en deskundig advies in de relaxmeubelshowroom

Wanneer u langs komt in de zitshowroom wilt u natuurlijk goed geholpen worden, zodat u zonder vragen naar huis gaat. Daarom zorgen wij ervoor dat al uw vragen beantwoord worden, . Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee en kunnen u voorzien van deskundig advies.

Koopavond woonwinkel Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht is het iedere vrijdag koopavond. Ook OptiZIT is geopend op vrijdagavond. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om ook in de avonduren een geschikt relaxzitmeubel voor u te vinden.

Bezoek de woonwinkel Hendrik-Ido-Ambacht

Wanneer het gaat om lekker zitten, ontspannen opstaan, bent u bij OptiZIT in Hendrik-Ido-Ambacht aan het juiste adres. In onze woonwinkel vindt u een ruim aanbod aan relaxfauteuils, maar ook andere relaxmeubelen. De meuebelen zijn volledig samen te stellen naar uw persoonlijke voorkeuren, waardoor een perfect relaxzitmeubel samenstelt.

We zien u graag in onze showroom, we zijn geopend op de volgende tijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 09.30 tot 17.30
  • Woensdag: 09.30 tot 17.30
  • Donderdag: 09.30 tot 17.30
  • Vrijdag: 09.30 tot 21.00
  • Zaterdag: 09.30 tot 17.30
  • Zondag: gesloten

Zien we u binnenkort in onze woonwinkel in Hendrik-Ido-Ambacht om uw persoonlijke relaxzitmeubel samen te stellen?