Stressless moderne relaxfauteuils

De Stressless fauteuil is in veel opzichten uniek ten opzichte van andere moderne fauteuils. Het gevoel van optimale ontspanning die een Stressless fauteuil u geeft is uniek en ongeëvenaard. Tientallen jaren doorontwikkeling van de Stressless fauteuil resulteren in relaxfauteuils die u manueel in elke zit- of ligpositie volledig laten ontspannen. Stressless relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen maar onderscheiden zich wel van elkaar op zitcomfort. Zo zijn sommige modellen als de Aura, View, Magic en de Signature voorzien van een dacron soft zitting waardoor deze relaxfauteuil met voetenbank nog comfortabeler aanvoelen dan de andere modellen.

moderne fauteuils
moderne relaxfauteuil

BalanceAdapt systeem

Ook uniek is het BalanceAdapt systeem die veel Stressless relaxfauteuils kenmerken. De fauteuils reageren op elke lichaamsbeweging waardoor de zitting van de moderne fauteuil zich aanpast terwijl u van zitpositie veranderd. Dit geld ook voor de optionele voetenbank die meebeweegt wanneer uw zithouding veranderd. Ook zijn veel fauteuils in een zogenaamde power uitvoering leverbaar wat inhoud dat zowel de rugleuning als de voetensteun elektrisch bedienbaar zijn. Daarnaast zijn er verschillende keuzes in het onderstel te maken.

Ervaren hoe een Stressless fauteuil u kan laten ontspannen? Kom dan naar de winkel waar de complete Stressless collectie te zien is.

Dik gewatteerde zitting

Slank minimalistisch design

Afneembare accu

Bijpassende voetenbank die mee versteld. Ultiem zitcomfort!

Fraaie details

Brede armleuningen voor een ontspannen zitpositie

Verstelbare hoofdsteun

Verstelbare hoofdsteun voor een perfecte ondersteuning in de nek.

Onderstaand vindt u alle opties toegelicht

moderne fauteuils functie

Liever de relaxfauteuil elektrisch verstellen? Dat is mogelijk, de relaxfauteuils van Stressless zijn in een Power uitvoering verkrijgbaar waarbij zowel de rugleuning als de voetensteun elektrisch bedienbaar zijn.

moderne fauteuils functie

De Stressless relaxfauteuils zijn in drie verschillende maatvoeringen leverbaar, namelijk small, medium en large. Bij elke maatvoering is de zitdiepte, breedte van de zitting en de rugleuning anders.

moderne fauteuils functie

Uw benen optimaal ondersteunen? De Stressless relaxfauteuils zijn compleet samen te stellen met een voetenbank welke zich aanpast aan uw zithouding. Dit zorgt ervoor dat u nooit spanning voelt in de benen en dat maakt het echt een must have voor uw relaxfauteuil met hocker.

Wilt u zelf ervaren hoe een Stressless fauteuil je totale ontspanning kan bieden? Maak dan een showroomafspraak en ontdek de complete Stressless collectie bij OptiZIT, dé Stressless dealer van Nederland. Direct een Stressless fauteuil kopen? Dat kan eenvoudig via onze website.

Heeft u specifieke vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen

De Stressless relaxfauteuil is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de Aura, View, Magic en de Signature. Elke relaxfauteuil stressless onderscheidt zich door zijn zitcomfort, waarbij sommige modellen zijn uitgerust met een dacron soft zitting voor extra comfort.
Het BalanceAdapt systeem is een innovatieve eigenschap van veel Stressless relaxfauteuils. Dit systeem zorgt ervoor dat de fauteuils reageren op elke beweging van uw lichaam, waardoor de zitting zich aanpast wanneer u van zitpositie verandert. Zelfs de optionele voetenbank beweegt mee, waardoor een dynamische en comfortabele ervaring ontstaat.
Stressless relaxfauteuils bieden diverse opties, waaronder het elektrisch verstellen in de Power uitvoering, de mogelijkheid om uw benen optimaal te ondersteunen met een aanpasbare voetenbank, en keuzes in het onderstel. Bovendien zijn de fauteuil met voetenbankje verkrijgbaar in drie verschillende maatvoeringen: small, medium en large, elk met unieke specificaties voor zitdiepte, zitbreedte en rugleuning.