Heerlijk relaxen in onze elektrische fauteuils

Heerlijk relaxen en vervolgens moeiteloos opstaan uit de elektrische fauteuil? Deze elektrische fauteuils van The Base Line collectie, ook wel bekend als een sta op stoel, maken dit mogelijk. De sta op stoel van meubelfabrikant “de Toekomst” is standaard uitgerust met een sta-op-functie, waardoor u gemakkelijk kunt opstaan. Daarnaast zijn de rugleuning en voetensteun altijd elektrisch verstelbaar, in combinatie met een handmatig verstelbare hoofdsteun. Liever de hoofdsteun ook elektrisch verstellen? Dat kan met de optie van een elektrisch verstelbare topswing! Naast alle verstelmogelijkheden is deze elektrisch verstelbare stoel volledig zelf samen te stellen met een uitgebreide collectie stoffen of lederen bekledingen.

bruin relaxfauteuil
grijze relaxfauteuil

Moderne relaxfauteuil

met een klassieke uitstraling

De Base Line moderne relaxfauteuil kenmerkt zich door zijn klassieke uitstraling, waardoor de fauteuil een comfortabele zit biedt. De opstastoel is verkrijgbaar in vier verschillende maten (XS tot L). Bepaal zelf uw zitcomfort door te kiezen voor een zachte, medium of stevige zitting. Verstel de elektrische leuning en voetklep met de standaard meegeleverde afstandsbediening, die zich kenmerkt door zijn eenvoud. Kom langs in de showroom en ervaar zelf het comfort van onze elektrische relaxfauteuil.

  • Een Base Line relaxfauteuil stof is leverbaar vanaf โ‚ฌ 1700,-
  • Een Base Line relaxfauteuils leer is leverbaar vanaf โ‚ฌ 2000,-
afstandsbediening bruine fateuil

Eenvoudige afstandsbediening voor gemakkelijke bediening

Zeer stabiel onderstel elektrische fauteuil

Zeer stabiel onderstel voor sta-op functie

slank onderstel elektrische fauteuil

Slank onderstel voor een ruimtelijk effect

armleuningen elektrische fauteuil

Keuze in open of dichte armleuningen

Uitgebreide opties voor onze elektrische fauteuils

Binnen het Base Line programma zijn er verschillende rug- en armleuningen waarmee de luxe stoel kan worden uitgerust. Hierdoor is deze sta op stoel zeer geschikt als seniorenstoel. Hieronder worden de opties weergegeven.

uitleg relaxfauteuil

Kies voor de 3-motorige variant om te kunnen genieten van een heerlijke hartbalansfunctie. De hartbalansfunctie houdt in dat uw voeten en hart in een horizontale lijn liggen, waardoor het hart minimaal belast wordt voor de bloedcirculatie.

uitleg relaxfauteuil

Uw nek en hoofd in elke gewenste stand elektrisch ondersteunen? Kies dan voor een elektrische topswingfunctie waarmee u volledig traploos de hoofdsteun kunt verstellen zonder daar inspanning voor te hoeven leveren.

uitleg relaxfauteuil

Standaard leveren wij de Base Line fauteuil met een snoer voor de elektrische voeding. Liever een accu zodat uw interieur snoerloos is? Dit is mogelijk!

Ervaar de comfort van onze elektrische fauteuils uit The Base Line collectie. Kom vandaag nog langs in onze showroom en ontdek hoe u kunt genieten van ontspanning op maat. Kies voor design en gemak met onze elektrische fauteuils.