Twice collectie

Een luxe relaxfauteuil met onbegrensde mogelijkheden? Kom tot rust in de Twice relaxfauteuil van meubelfabrikant de Toekomst. Deze heerlijke fauteuil stelt u volledig zelf samen. Ga voor stoffen of lederen bekleding en bepaal zelf het onderstel. Hierdoor sluiten deze fauteuils helemaal aan op uw interieur! Het unieke van de Twice relaxfauteuils zijn de vele mogelijkheden in maatvoeringen. Standaard biedt deze collectie al 9 maatvoeringen van XS tot XXL. Echter zijn deze relaxfauteuils nog verder uit te breiden met een verlengde voetenklep en een hogere rug, voor de langere personen. Dat betekent dat er altijd een maatvoering is die bij u past!

relaxfauteuil bruin
ligstand fauteuil

Standaard al heel compleet

Met standaard een elektrische verstelbare rugleuning en voetensteun is de Twice standaard al een luxe relaxfauteuil. Deze fauteuils worden geleverd met 3 motoren waarmee u traploos in alle gewenste zit en/of lighoudingen kunt komen. In combinatie met de hartbalansfunctie komt u optimaal tot rust. Nieuwsgierig naar de verdere mogelijkheden? Bezoek onze showroom en wij zetten alle mogelijkheden voor u op een rijtje!

Een Twice relaxfauteuil in bekleding stof is leverbaar vanaf € 2700 ,-

Een Twice relaxfauteuil in bekleding leder is leverbaar vanaf € 2900,-

bediening relaxfauteuil

Bediening op een fraaie manier verwerkt in de armleuning

accu seniorenstoel

Aansluiting voor de accu. De accu zelf is niet zichtbaar.

benen ondersteuning seniorenstoel

Slank onderstel voor een ruimtelijk effect

stoffen seniorenstoel

Veel keuze in verschillende details

Keuzemogelijkheden Twice relaxfauteuils

Benieuwd naar de mogelijke opties van de Twice collectie? Deze vindt u hieronder. Uiteraard is het mogelijk om alle stoelen in een andere stofkleur of lederkleur samen te stellen. Zo zijn er meer dan 100 verschillende uitvoeringen samen te stellen!

uitleg relaxfauteuil

De Twice Relaxfauteuil is verkrijgbaar in maat XS, S, M, L, XL, XXL, XL6 (verlengde voetensteun 6 cm), XL8 (verlengde voetensteun 8 cm) en XXL10 (verlengde voetensteun 10 cm). In onze showroom staan alle maten opgesteld.

uitleg relaxfauteuil

Pas de zithoogte van uw fauteuil aan tot een voor u comfortabele zithoogte. Dit kan tot maximaal 4 centimeter. Deze optie is fijn voor mensen met langere onderbenen.

uitleg relaxfauteuil

Langer dan gemiddeld? Kies voor verlengde rugleuning en/of voetensteun! Zo worden uw nek en benen op de juiste manier ondersteund.

uitleg relaxfauteuil

Met de sta-op-functie kunt u makkelijk uit de fauteuil opstaan. De fauteuil wordt automatisch vergrendeld waardoor de fauteuil niet meer kan draaien. Dit voorkomt dat u tijdens het in-of uitstappen uit de stoel valt.

uitleg relaxfauteuil

Behoefte aan meer ondersteuning in de rugwervel? Kies voor de opblaasbare lendesteun met blaasbalg. Deze is volledig naar eigen wens in te stellen zodat uw onderrug perfect ondersteund wordt.

uitleg relaxfauteuil

Uw neksteun elektrisch bedienen? Kies voor de optie van een elektrische topswing waarbij de neksteun volledig traploos versteld kan worden.

uitleg relaxfauteuil

Liever de relaxfauteuil niet bedienen met druktoetsen in de arm van de stoel? Kies dan voor een afstandsbediening met spiraalsnoer. Alle verstelmogelijkheden zijn dan terug te vinden op één afstandsbediening.

uitleg relaxfauteuil

Luxe op het allerhoogste niveau! Ga voor de Twice PRO uitvoering en kies de optie van massage. Ontspannen opstaan is gegarandeerd.