Premium Stressless dealer

Stressless staat voor luxe en comfort, gemaakt door Scandinavisch vakmanschap. Het gevoel dat een Stressless fauteuil u geeft is uniek en ongeëvenaard. De eindeloze mogelijkheden voor verschillende functies voor de relaxmeubelen, maken dat u de meubelen perfect kunt laten aansluiten op uw persoonlijke wensen. Kom langs in onze showroom in Hendrik-Ido-Ambacht, waar wij verschillende meubels hebben staan van Stressless. Ervaar het comfort zelf.

Premium dealer van Stressless

De Stressless collectie bij OptiZIT

Stressless biedt banken, stoelen, fauteuils en tafels in haar assortiment. Tientallen jaren doorontwikkeling van de Stressless fauteuil resulteren in relaxfauteuils die u manueel in elke zit- of ligpositie volledig laten ontspannen. De verschillende fauteuils zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, maar onderscheiden zich van elkaar op het gebied van zitcomfort. Zo zijn sommige modellen voorzien van een dacron soft zitting, maar zijn er ook fauteuils te vinden met een wat steviger zitcomfort.

Innovatie en technologie op maat

Innovatie en technologie staat voorop bij Stressless. Om bij uw persoonlijke voorkeuren aan te sluiten, is het mogelijk om de zitmeubelen volledig zelf samen te stellen. De relaxmeubelen hebben namelijk de mogelijkheid om de bekleding, kleur, stijl en zelfs de maat samen te stellen. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende functies toe te voegen aan de meubelen. Denk hierbij aan:

  • Lendesteun
  • Sta-op-functie
  • 1, 2 of 3 motorige motor.
  • Hand of elektrisch verstelbaar
  • BalanceAdapt systeem

Met al deze verschillende mogelijkheden is het mogelijk om een comfortabel model samen te stellen, die volledig aansluit bij uw persoonlijke behoeftes.

Koop een Stressless stoel bij OptiZIT

Wilt u zelf het comfort ervaren van een Stressless meubel? Maak dan een showroomafspraak en ontdekt de complete Stressless collectie bij OptiZIT, de Stressless dealer van Nederland.

In onze woonwinkel bieden wij de mogelijkheid voor het bekijken van de verschillende meubels. Daarnaast denken wij graag met u mee over welke stoel het beste past bij uw situatie. Onze ervaren adviseurs voorzien u van deskundig advies. Kom langs in de zitshowroom in Hendrik-Ido-Ambacht en koop een Stressless stoel.

“Snelle levering en bijzonder
vriendelijk geholpen.”